Càsting del programa “Persona Infiltrada” (Juliol 2020)

Des del programa ‘Persona Infiltrada’ de TV3 ens posem en contacte amb l’ajuntament de Manlleu, ja que obrim de nou càsting.

Us escrivim per demanar-vos ajuda en la difusió d’aquesta nova temporada. Per l’experiència de la temporada anterior, els canals de comunicación de proximitat són el millor canal per arribar a la gent de forma més directa, així que, si creieu convenient, sentiu-vos lliures de compartir la informació que us adjuntem (text i cartell) a través de les vostres xarxes socials, butlletins o a través les vostres vies habituals.

Busquem famílies de 4 o més membres per participar i poder-se endur un premi de 4.000 euros. Els concursants han de tenir més de 12 anys. Com agent fonamental de la  ciutat, habitualment arribeu a milers de persones que podrien estar interessades a jugar i passar una bona estona. A més, en el cas que una familia de Manlleu fos triada, treballem braç a braç amb vosaltres, ja que el programa es grava gairebé tot en exterior.  És per aquest motiu que us agraïm que en feu difusió de la convocatòria. Tota col·laboració serà benvinguda!

Per qualsevol dubte, pregunta o proposta restem a la vostra disposició a través d’aquest mateix correu o a través del telèfon del programa: 682110824. També us podem enviar tota la informació via whatsapp.

Gràcies per avançat, salutacions i esperem poder veure’ns aviat tot gravant ‘Persona Infiltrada’,