Inici curs (2021-2022)

Benvolguts socis/es

Mica en mica es va recuperant la normalitat i us volem explicar com preparem el curs 2021-2022.

Veureu que hem preparat activitats que ja fèiem i n’hem afegit de noves; esperem que us agradin i pugueu venir a fer-ne.

Aquest curs tothom que ho desitgi podrà fer dues activitats (diferents).

Si voleu fer més activitats, us apuntarem a una llista d’espera i si queden places vacants us trucarem.

Totes les activitats seran d’1 hora a la setmana, excepte les de manualitats (Mitja-Ganxet i Pintura a l’0li) que serà d’1:30 m.

El preu del curs de les activitats que fan els voluntaris/ies és de 25 € el curs i s’hauran de pagar en efectiu pel Setembre a l’hora de venir a fer la inscripció i recollir o renovar el carnet.

El preu de les activitats que fan els monitors/res és de 10 € mensual i s’hauran de domiciliar les quotes. Les persones que s’apuntin per primera vegada ens hauran de portar el núm. de compte bancari a l’hora de fer la inscripció.

 


ACTIVITATS curs 2021-2022

AQUÍ Podeu veure la descripció.

AQUÍ Podeu consultar els horaris.


 

INSCRIPCIONS

Des de la junta creiem que les persones, que malgrat el temps tan complicat que teníem, van venir a renovar el carnet i apuntar-se per fer activitats (Setembre-Octubre 2020) es mereixen ser prioritàries a l’hora d’escollir les activitats.

 

Els dies d’inscripció per aquest  grup de socis/es seran:

SETEMBRE

Dimecres 1, Dijous 2, Dilluns 6, Dimarts 7, Dimecres 8 i Dijous 9.

Horari: Matí de 10 a 12 h i tarda de 16 a 18 h.

 

Per la resta de socis/es que vulguin renovar el carnet i/o fer activitats i per les persones que es vulguin fer socis de l’A.G.G.M. el dies seran:

SETEMBRE

Del Dilluns 13 fins el Dijous 16 i del Dilluns 20 fins el dijous 23

Horari: Matí de 10 a 12 h i tarda de 16 a 18 h.

La última setmana de setembre prepararem les llistes i si hi queden places lliures s’avisarà a les persones que estaven a la llista d’espera.

La junta