Estada a Baviera i al Tirol (Juny 2018)

Des del dia 8 fins el 12 de Juny  un grup de 22 persones del Casal  vàrem gaudir dels bonics paisatges de Baviera i el Tirol. Van ser cinc dies, però molt aprofitats.

Ens vàrem trobar a les tres de la matinada al Parc Àngela Roca, a les 7,10 sortia l’avió cap a Munich. Tot i que el vol va sortir en mitja hora de retard, a les 10 ja érem a Alemanya. Vàrem aprofitar tot el dia per començar a conèixer aquesta interessant i bonica ciutat que completàrem el dia 12, dia de tornada.

Els altres tres dies vam ser al famós castell de Neuschwanstein i rodalies, Innsbruck i Salzburg. Evidentment també vàrem visitar diversos poblets petits tant del Tirol com de Baviera gaudint d’un meravellós paisatge.

A part del nostre Casal hi havia gent de Riudellops, Montilivi, Tarragona, La Garriga, La Canonge i Barcelona. En total érem 66, però això, no va ser cap obstacle per fer un viatge agradable i profitós. Al contrari, ens va permetre conèixer gent nova i saber què és el que fan en els seus respectius casals.

Si voleu podeu mirar unes quantes de les moltes fotografies que entre tots vàrem fer.

Gràcies a tots i totes.

Date

26 de juny de 2018