Jordània (Abril 2022)

 

Un grup de persones hi han fet un viatge de vuit dies.

Han visitat el Castell d’Ajlun construït el 1185 i reconstruït més tard, al segle XIII pels mamelucs després de la seva destrucció per part dels mongols.

A Jerash, una ciutat de la Metròpolis, han visitat l’Arc de Triomf, la plaça ovalada, el Temple d’Afrodita entre d’altres.

La ruta segueix cap al desert on es visiten tres dels anomenats Castells del Desert: Harranah, Amra i Hallabart, construccions dels segles VII al XV.

Una panoràmica d’Amman abans d’anar a Madaba, la Ciutat dels Mosaics, on hi ha el mosaic més antic del mapa de Terra Santa.

A continuació, trasllat per admirar la Vall de Jordan a través de la Muntanya Bebo, on Moisès va veure la terra promesa i visita a l’Església Bizantina.

Visita de Petra, coneguda també com la Ciutat Rosa, un recorregut a peu a través del Siq per admirar la bellesa dels seus monuments (Tombes reals, el Qaser al Bint, el Gran Palau dels Sacrificis i la Muntanya d’Aaronia).

De ruta cap a Al Beida coneguda com la Petita Petra per visitar els caravanserais i després direcció al desert de Vadi Rum també anomenat La Vall de la Lluna on, en una excursió en 4×4 conduïts pels beduïns, per gaudir del paisatge natural amb les seves sorres vermelloses i les impressionants muntanyes daurades.

No hi pot faltar una passejada a lloms d’un camell per veure la posta de sol al mig del desert.

Per finalitzar el viatge, estada al Mar Mort per experimentar la sensació d’un bany amb el fang.

S’ho van passar molt bé!!!

Date

1 de maig de 2022