Trobada d’Associacions de Gent Gran (Octubre 2022)

Des de el Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona (CCGGO) el dia 27 d’octubre es va organitzar la 4a trobada de les Associacions de Gent Gran d’Osona.

Ens vam trobar al municipi d’Oristà (Lluçanès) on vam fer diverses activitats i posteriorment vam celebrar un dinar a Prats de Lluçanès, recuperant així la normalitat després dels dos anys de pandèmia.

L’objectiu de la trobada era doble, crear un espai de coneixement i reflexió al voltant del funcionament de les associacions de gent gran de la comarca i visitar elements patrimonials del Lluçanès a través de visites guiades, al Museu de la Terrissa, a la cripta d’Oristà i al santuari de Lourdes de Prats on vàrem gaudir d’una extraordinària actuació musical.

Lina Bruch, regidora d’Oristà i Joan Carles Rodríguez, president del Consell Comarcal d’Osona van donar el tret de sortida d’una jornada que  es va desenvolupar en un ambient distès i de satisfacció per part de totes les persones que hi van assistir. També va intervenir Araceli Garcia, en nom de la Comissió Permanent de la Gent Gran i tots van coincidir en reconèixer el paper de les Juntes d’Associacions a l’hora de promoure l’envelliment.

Moltes gràcies a tota la gent per la bona organització!!!

Date

4 de novembre de 2022