LLORET DE MAR (Febrer 2022)

SOCIS I SOCIES GAUDINT D’UNS DIES DE FESTA!!

Lloret de Mar és una ciutat de Catalunya de la comarca de la Selva, dins de la Selva Marítima, al sud de la Costa Brava.

 

Judicialment, forma part de Blanes i la seva demarcació electoral és Santa Coloma de Farners. Pionera en el turisme europeu dels anys 50, Lloret s’ha convertit en una de les destinacions turístiques més importants.

 

Punt de trobada de cultures i tradicions, manté la seva identitat cultural. A tradicions que resten immutables al pas del temps, n’ha incorporat de més actuals. Juntament amb Blanes i Tossa de Mar, conformen una unitat territorial i turística que acull més de 80.000 residents i 1.500.000 turistes a l’any.

 

El municipi de Lloret de Mar s’estén al llarg de 48,9 km², disposa de 9 km de costa i de 27 km² de massa forestal. Limita amb Vidreres i Maçanet a l’oest, amb el mar Mediterrani a l’est, amb Tossa de Mar al nord i amb Blanes al sud.

 

Presenta unes platges excel·lents, de sorra granulada i de topografia rocosa, en les quals hi ha les zones més paradisíaques i úniques de tota la Costa Brava. Les seves platges més importants són les de Canyelles, Fenals, Treumal, Cala Boadella, Platja de Lloret (al centre de la vila) i la de Santa Cristina. Amb una gran oferta hotelera, cultural i d’oci, Lloret ofereix als seus habitants i visitants un paradís de sensacions, emocions i sentiments que resten a la memòria el llarg del temps.

 

Ara bé, Lloret no són només platges. Cal tenir en compte el seu ric patrimoni cultural i natural. Poblats ibèrics, castells medievals, ermites, jardins, etc. són testimonis dels orígens de la vila i reflex del pas del temps. Per això, senderisme, ciclisme de muntanya, submarinisme, caiac, etc. són diverses activitats per descobrir els racons més inexplorables i encantadors de Lloret.

 

 

Date

1 de març de 2022